divendres, 28 de febrer del 2014

Dijous llarder

L'últim dijous del mes de febrer, els alumnes de l'escola Cèsar Martinell, malgrat el mal temps que havia fet anteriorment, vam celebrar el Dijous Llarder a la Bassa del poble.
Els més petits de l'escola, els d'Educació Infantil, van anar-hi pel camí més curt, la carretera. En canvi, la resta de l'alumnat vam passar pel Calvari, un camí sense asfalt i bastant costerut, per tal de fer el recorregut més llarg. Quan vam arribar al nostre destí, els més grans ens vam posar a jugar al mocador, al “planto”... mentre els petits es divertien amb els cèrcols i corrien amunt i avall. Tot seguit, morts de gana de tant córrer, ens vam posar a berenar tots junts, alumnes i mestres. Un cop recuperades les forces perdudes, vam continuar jugant.
Per acabar, vam tornar cap a l'escola pel camí més curt. Ens vam acomiadar dels mestres, ja que un pont de quatre dies estava pel davant.
Va ser una tarda divertida i diferent que recordarem per ser l'últim Dijous Llarder que celebrem com a alumnes d'aquesta escola.


Alumnat de 6è


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada